Dobar i zadovoljan radnik glavno je oružje svakog poduzeća.
Kvalitetna, sigurna i udobna radna odjeća jedan je od načina kako pridonjeti zadovoljstvu djelatnika tvrtke , koji se tako smatraju odgovornijima i priznatijima , sa većom dozom motiviranosti i entuzijazma.
Upravo to je naša djelatnost, jer jedan smo od vodećih proizvođača službene radne odjeće u Hrvatskoj .

Privatna smo tvrtka , osnovana 01.07.1991.
U periodu od osnutka do danas , isključivo marljivim radom i međusobnim poštivanjem , narasli smo sa 2 na 112 djelatnika.
Lojalni smo i potpuno posvećeni svojim klijentima sa kojima razvijamo odnos uzajamnog povjerenja , a činjenica da nam se kupci neprestano vraćaju i da smo , u ovim turbulentnim vremenima, sve ove godine prošli bez financijskih poteškoća, reputacija je kojm se ponosimo.

U skladu s time primjenjujemo sustav kvalitete prema međunarodnoj normi EN ISO 9001: 2000. Kupca smo stavili na prvo mjesto u svim našim procesima. Pored ovog načela naš sustav upravljanja kvalitetom temelji se i na partnerskom odnosu s dobavljačima, timskom radu, liderskom pristupu vođenja , donošenju odluka na temelju činjenica te stalnom poboljšavanju.

Danas , po veličini i financijskim pokazateljima , sa ponosom možemo reći da smo ugledna i cijenjena srednja tvrtka , prepoznatljiva na hrvatskom i , sve više, na stranom tržištu.

 

TVRTKA /NAZIV:
LATEKS D.O.O. za proizvodnju tekstilnih proizvoda, trgovinu i usluge

SKRAĆENA TVRTKA /NAZIV:
LATEKS D.O.O.

SJEDIŠTE:
Gornji Laduč, Vladimira Nazora 17

E-MAIL : lateks@lateks.hr