LATEKS D.O.O., V. NAZORA 17, LADUÄŚ, 10292 Ĺ ENKOVEC
O NAMA PROIZVODNI PROGRAM KAPACITETI POLITIKA KVALITETE KLIJENTI KONTAKT NOVOSTI poÄŤetna
 
 
   
POLITIKA KVALITETE

Politika kvalitete u našoj tvrtki jedan je od najvažnijih momenata kojemu uprava daje posebnu važnost, pa je tako zadovoljenje potreba, zahtijeve i očekivanja kupaca najvažniji kriterij kvalitete odnosno pokazatelj uspješnosti.
Poslovni uspjeh tvrtke Lateks d.o.o. temelji se na našoj želji da svoje djelovanje usmjerimo na potrebe kupca i da mu našim konfekcijskim proizvodima omogućimo bolju efikasnost u radu.

Politika kvalitete Lateks-a d.o.o. se temelji na slijedećim načelima:

  • Edukacija i ulaganje u stručnost naših djelatnika temelj je djelovanja tvrtke za trenutni uspjeh i za budućnosti. Djelatnici poduzeća temeljni su pokretač svih procesa, kvalitete proizvoda i sustava kvalitete. Zajedno s upravom ostvaruju postavljene ciljeve i poduzimaju mjere poboljšavanja u svim segmentima poslovanja.
  • Pristup svim aktivnostima u poduzeću je procesan uz optimiranje svih poslova s ciljem postizanja što kvalitetnijih proizvoda i usluga, uz optimalno korištenje resursa, te primjenu minimalno potrebne dokumentacije.
  • Odabirom kvalitetnih materijala, odnosno dobavljača osiguravamo kvalitetu proizvoda te ispunjenje zahtijeva naših kupaca i krajnjih potrošača.
  • Poslovni razvoj osiguran je kroz stalno praćenje promjena i potreba tržišta i prilagodbu poduzeća prema istima.
  • Poslovni odnos bazira se na povjerenju i uzajamnom poštovanju , kako prema našim kupcima, tako i prema dobavljačima, djelatnicima i svim sudionicima poslovnog procesa.

 

   
 
 
Copyright 2008. Lateks d.o.o. Sva prava pridrĹľana